Arkadaşını başından vurup katletti! Ölen 18, öldüren 17 yaşında

Adana’da bir kahvehanede korkunç bir cinayet yaşandı. 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı arkadaşı 18 yaşındaki Baran Cengiz’i başından tabancayla vurarak öldürdü. Tutuklanan şüpheli ifadesinde, "Üzerinde silah olduğunu düşünüp, vurdum" dedi.

Arkadaşını başından vurup katletti! Ölen 18, öldüren 17 yaşında

Olay, Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; kahvehanede oturan 18 yaşındaki Baran Cengiz, sohbet ettiği arkadaşı F.B. ile tartıştı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Kavgaya dönüşen olayda F.B., belinden çıkardığı tabancayla Cengiz'i başından vurdu. Baran Cengiz yere yığılırken, şüpheli F.B. kaçtı. Kahvehanedekilerin ihbarıyla adrese gelen sağlık ekibi, ilk müdahalesinin ardından Cengiz'i ambulansla hastaneye götürdü.

Tedaviye alınan Baran Cengiz, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Cengiz'in cansız bedeni, otopsinin ardından toprağa verildi.

arkadasini-basindan-vurup-katletti-olen-18-olduren-17-yasinda.jpg

YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Bir süre önce Cengiz'in, cep telefonunu çaldığı iddiasıyla F.B. ile tartıştığı, taraflar arasında bu nedenle husumet başladığı belirlendi.

Cinayet şüphelisi F.B. ile Cengiz'in olay günü konuyu konuşmak için buluştuğu belirtildi. Bu tespitlerin ardından polis ekipleri, F.B.'yi saklandığı adrese yapılan baskında yakaladı.

TUTUKLANDI

Emniyete götürülen F.B., ifadesinde, "Kahvehanede otururken, daha önceden tartışma yaşadığım Baran yanıma geldi. Küfürleştik. Masadan kalkıp, 'Bekle geliyorum' dedikten bir süre sonra geri döndü. Üzerinde silah olduğunu düşünüp, vurdum" diye konuştu.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.B., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

arkadasini-basindan-vurup-katletti-olen-18-olduren-17-yasinda-003.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.