Baba ve iki oğlunu vurmuştu! O anlar kameraya yansıdı

Bolu'da Kenan Ünen, borç meselesi yüzünden tartıştığı Ekrem Üreten ve iki oğluna bir oto yıkamada kurşun yağdırmıştı. Olayda Erhan Üreten öldü, baba ve oğlu ile birlikte bir kişi yaralandı. Olay anı kameraya saniye saniye yansıdı.

Baba ve iki oğlunu vurmuştu! O anlar kameraya yansıdı

Olay, İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir oto yıkama dükkanında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ekrem Üreten ile oğulları Erhan ve Ersan Üreten, araçlarını yıkatmak için oto yıkama dükkanına gitti.

Baba ve 2 oğlu, burada borç nedeniyle husumetli oldukları Kenan Ünen ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kenan Ünen, otomobilinden aldığı pompalı tüfekle baba ile 2 oğluna ateş açtı.

Baba ile oğulları kanlar içinde yere yığılırken, bu sırada bölgeden geçen, olay ile ilgisi bulunmayan Osman G.'ye(17) de saçma isabet etti.

baba-ve-iki-oglunu-vurmustu-o-anlar-kameraya-yansidi.jpg

ERHAN ÜRETEN ÖLDÜ

Olayın ardından Kenan Ünen kaçarken, bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Erhan Üreten hastanede kurtarılamadı. Baba ile diğer oğlunun durumunun ağır olduğu, Osman G.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

“EKREM BANA SALDIRDI”

Polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi Siyama köyü mevkisinde yakaladı. Gözaltına alınan Kenan Ünen'in emniyetteki ifadesinde, "Olay sırasında önce tartıştık. Ardından Ekrem bana saldırdı. Ben de ona karşılık verince oğulları da bana saldırdı. Kendimi korumak için otomobilimde bulunan pompalı tüfekle önce havaya ardından da rastgele ateş açtım. Kimseyi öldürme niyetim yoktu. Amacım kendimi korumaktı" dediği öğrenildi.

baba-ve-iki-oglunu-vurmustu-o-anlar-kameraya-yansidi-001.jpg

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Ekrem Üreten ile Kenan Ünen'in önce tartışıp daha sonra ise kavga ettiği anlar yer aldı.

Kavgaya Ekrem Üreten'in oğullarının da katılması ve sonrasında Kenan Ünen'in ateş açarak 4 kişiyi vurduğu anlar saniye saniye kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.