Babası 42 gün önce vurmuştu! Otobüs şoförünü bu kez oğlu bıçakladı

Kocaeli’de özel halk otobüsü sürücüsü Adem Yaşık, tartıştığı Emre A. tarafından bıçakla göğsünden yaralandı. Yaşık'ın 42 gün önce de Emre A.'nın babası tarafından tabanca ile bacağından vurulduğu ve saldırganın tutuklandığı öğrenildi.

Babası 42 gün önce vurmuştu! Otobüs şoförünü bu kez oğlu bıçakladı

Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde meydana gelen olayda; iddiaya göre; özel halk otobüsü sürücüsü Adem Yaşık ile Emre A. (36) caddede karşılaştı. Aralarında husumet bulunan Adem Yaşık ile Emre A. tartışmanın ardından birbirlerine bıçakla saldırdı.

POLİS, ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Yaşanan arbede sırasında göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Adem Yaşık, olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kendisi de yaralanan Emre A. ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, Emre A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

BABASI DA OTOBÜS DURAĞINDA KURŞUNLANMIŞTI

8 Ağustos günü, Körfez Kirazlıyalı Mahallesi'ndeki halk otobüslerinin son durağında meydana gelen olayda, Adem Yaşık araçtan indikten sonra uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralanmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan Cemalettin A. (52) ve Y.A. (28) tutuklandı. İki aile arasında husumet bulunurken, bugünkü kavganın ardından kaçan Emre A.'nın Cemalettin A.'nın oğlu olduğu belirtildi.

KENDİSİ DE YARALANDI

Yakınları, telefonla ulaştıkları gazetecilere Emre A.'nın da olayda sırtından bıçaklandığını gösteren fotoğrafları gönderdi. Emre A.’nın tedavisi için hastaneye götürüleceği ve polise teslim olacağı belirtildi.

babasi-42-gun-once-vurmustu-otobus-soforunu-bu-kez-oglu-bicakladi.jpeg

             Adem Yaşık

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.