Babasını sırtından bıçaklayıp öldürdü

İzmir’de çıkan tartışmada oğlu Bora İnan tarafından sırtından bıçaklanan 46 yaşındaki Cihan İnan hayatını kaybetti. Polise ihbarda bulunup olay yerinden kaçan Bora İnan, kısa sürede yakalandı.

Babasını sırtından bıçaklayıp öldürdü

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Karabağlar ilçesine bağlı Bozyaka Mahallesi 3080 Sokak'taki bir binanın 4'üncü katında bulunan evde yaşanan olayda; Bora İnan (20) ile babası Cihan İnan (46) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Bora İnan, bıçakla babası Cihan İnan'ı yaralayıp ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak babasını bıçakladığını ve yaşamını yitirmiş olabileceğini söyledi.

Bora İnan olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekiplerce yapılan kontrolde sırtından 3 bıçak darbesi alan Cihan İnan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

babasini-sirtindan-bicaklayip-oldurdu.jpg

OLAY YERİ YAKINLARINDA YAKALANDI

Cihan İnan'ın cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Babasını bıçakla öldürüp kaçan Bora İnan ise olay yerine yakın başka bir sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Bora İnan'ın ilk ifadesinde, yaklaşık 1 ay önce anne ve babasının tartıştığını, kendisinin babasıyla küs kaldığını, bugün ise çıkan tartışma sonrası olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.