Bir dehşet haberi daha! Eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü

Samsun'da boşandığı eşini çocuğunun gözleri önünde öldüresiye döven İbrahim Z. olayı konuşulurken bir kadına şiddet haberi de Ankara'dan geldi. İnşaat işçisi, tartıştığı eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü.

Bir dehşet haberi daha! Eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü

Zeynel K. (38), tartıştığı eşi Reyhan K'yi 4 çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü. 

İnşaat işçisi Zeynel K. (38) eve geldiğinde henüz bilinmeyen nedenle eşi Reyhan K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Zeynel K. mutfaktan bıçak alarak eşini kovalamaya başladı.

Reyhan K, evde 4 çocuğunun bulunduğu sırada yatak odasına kaçtı. Ancak, Zeynel K. eşini yatak odasında yakalayarak boğazından bıçakladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, o anlara şahit olan çocukları çığlık atarak yardım istedi. Zeynel K. ise panikle evden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Reyhan K'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

sini1.jpg

Reyhan K'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise bölgede yaptığı kapsamlı arama çalışması sonucu Zeynel K'yi yakalayarak gözaltına aldı.

'ÇOCUKLAR, 'ANNEMİ KURTARIN' DİYE YALVARIYORDU'

Ailenin komşusu Suat Tosun, "Ben eve geldiğimde kadının öldüğünü gördüm. Çocuklar bana 'annemi kurtar' diye yalvarıyordu. Babaları ise olay yerinden kaçmıştı. Bir süre sonra bizim yöneticiyi arayarak beni istedi. Bana da 'çocuklarım önce Allah'a sonra size emanet' dedi. Bizde bugün çocukları yurda teslim ettik. Çocuklar için çok kötü bir durum. Gerçekten çok üzüldük" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.