Boğduktan sonra 15 yerinden bıçakladığı annesinin cesedi başında yakalandı

Muğla’da 29 yaşındaki bir üniversite öğrencisi, annesini önce boğdu sonra da 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polis zanlıyı annesinin cesedi başında beklerken buldu.

Boğduktan sonra 15 yerinden bıçakladığı annesinin cesedi başında yakalandı

Datça ilçesi Hızırşah Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre; psikolojik sorunları olan üniversite öğrencisi Hasan Oben Pullu, annesi Atiye Pullu ile tartıştı.  Tartışma sırasında annesine saldıran Hasan Oben Pullu, önce boğmaya çalıştı. Ardından, baygınlık geçiren annesini mutfaktan aldığı bıçak ile 15 yerinden yaraladı.

Hava almak için yürüyüşe çıkan baba Mustafa Pullu, eve döndüğünde eşi Atiye Pullu'yu kanlar içerisinde, oğlunu ise otururken buldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Atiye Pullu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından PTT'den emekli Atiye Pullu'nun cesedi otopsi için Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

bogduktan-sonra-15-yerinden-bicakladigi-annesinin-cesedi-basinda-yakalandi.jpeg

EVDE BEKLEDİ

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre; annesini boğduktan sonra 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Hasan Oben Pullu ise olay yerinden ayrılmadı. Pullu, eve gelen polis ekibi tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

bogduktan-sonra-15-yerinden-bicakladigi-annesinin-cesedi-basinda-yakalandi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.