Boşanmak isteyen karısını öldürdü: Gururuma yediremedim!

Zonguldak’ta bir kişi, boşanmak isteyen karısını av tüfeğiyle öldürdü. Kiralık araçla kaçan ve polis operasyonuyla yakalanan zanlı, "Çok sevdim ben onu, gururuma yediremedim, ayrılmak istedi." dedi.

Boşanmak isteyen karısını öldürdü: Gururuma yediremedim!

Çaydamar Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre; Emrah Y. (29), ayrılmak isteyen eşi Gülten Y’yi (29) kiralık araçla gittiği evinde av tüfeğiyle vurdu. Gülten Y, olay yerinde hayatını kaybetti, Emrah Y ise aracıyla kaçtı.

KÖYÜNDE YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Emrah Y'yi yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin Kumtarla köyündeki evine kaçtığı bilgisini alan polis, zanlıyı evinin önünde gözaltına aldı.

“BOŞANMAK İSTEDİ”

Üst aramasının ardından ekip aracına götürülen zanlı, "Eşinizi neden vurdunuz?" sorusuna "Boşanmak istedi o yüzden. Çok sevdim ben onu, gururuma yediremedim ve ayrılmak istedi" dedi. Emrah Y, işlemler için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

bosanmak-isteyen-karisini-oldurdu-gururuma-yediremedim-002.jpg

“YAVRUM SANA NASIL KIYDILAR”

Bir çocuk annesi Gülten Y’nin cesedi, yapılan incelemenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Gülten Y'nin oturduğu evine yaklaşık bir ay önce taşındığı öğrenildi. Olay yerine gelen annesi, sinir krizi geçirip, "Yavrum, sana nasıl kıydılar? Canım yavrum, ben seni ne zorluklarla büyüttüm" diyerek gözyaşı döktü.

bosanmak-isteyen-karisini-oldurdu-gururuma-yediremedim.jpg

bosanmak-isteyen-karisini-oldurdu-gururuma-yediremedim-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.