Bunlar da WhatsApp Gruplu motosiklet hırsızları

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde motosiklet hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli yakalandı. Sevk edildikleri adliyede tutuklanan şüphelilerin, WhatsApp'ta 'Kırık Far' isimli bir grup kurdukları, burada beğendikleri motosikletlerin fotoğraflarını paylaştıkları öne sürüldü.

Bunlar da WhatsApp Gruplu motosiklet hırsızları

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Acıpayam ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatılması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Jandarma Suç Araştırma Tim Komutanlığı (JASAT) ekipleri, şüphelilerin kimliğini tespit etti. 

Ekipler, şüphelilerin Pamukkale ilçesindeki evlerine operasyon düzenledi.

5 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonda, Rıdvan Ç. (16), Yunus Emre Y. (18), Halil İbrahim E. (17), Mahmut A. (18) ve Mehmet Can D. (15) gözaltına alındı. Operasyonla son 3 ayda meydana gelen 12 hırsızlık olayının aydınlatıldığı belirtildi. Ele geçirilen motosikletler sahiplerine teslim edildi.

WHATSAPP'TA KURDUKLARI GRUPTAN HABERLEŞMİŞLER

Şüphelilerin WhatsApp'ta 'Kırık Far' isimli bir grup kurdukları, beğendikleri motosikletlerin fotoğraflarını çekip bu grupta paylaştıkları daha sonra da hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri öne sürüldü.

TUTUKLANDILAR

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Zanlıların tamamı, hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.