"Buraya çok geliyorsun" diyen sevgilisinin komşusunu döverek öldürdü

İstanbul Çekmeköy'de 'buraya çok sık geliyorsun' diyen kız arkadaşının komşusunu öldürdüğü iddia edilen şüpheli yakalandı. Zanlının 3 arkadaşı da gözaltına alındı.

"Buraya çok geliyorsun" diyen sevgilisinin komşusunu döverek öldürdü

İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesinde 29 Ekim'de meydana gelen olayda, evinden dışarı çıkan Burhanettin Okyay, kapısını önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar aralarına aldıkları 56 yaşındaki adamı feci şekilde dövdükten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan Burhanettin Okyay tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS ŞÜPHELİLERİ TESPİT ETTİ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada saldırganlardan birinin Burhanettin Okyay'ın kapı komşusu üniversite öğrencisi S.A.'ın sevgilisi Emre A. olduğunu belirledi. Emre A. ile Burhanettin Okyay ve çocukları arasında daha önceden kız arkadaşının evine çok sık geldiği için tartışmalar yaşandığı tespit edildi.

OLAYLA İLGİLİ 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, peşine düştüğü Emre A.'yı kısa sürede yakaladı. Ölümle sonuçlanan darp olayına karıştıkları tespit edilen Onur A.(26), Yasin S.(21) ve 17 yaşındaki Y.M. de gözaltına alındı. Şüphelilerin sorguları Cinayet Büro Amirliğinde yapıldı.

Şüpheli Emre A'nın, kız arkadaşının evine gittiği için kapı komşusu Burhanettin Okyay'la daha önce de tartıştığı öğrenildi. Bir süre öncede aynı sebeple Burhanettin Okyay'ın oğullarıyla tartışan şüphelinin, intikam almak için olay günü arkadaşlarını evin önüne çağırdığı iddia edildi. Birlikte Burhanettin Okyay'ın evden çıkmasını bekleyen şüphelilerin daha sonra onu darp ettikleri belirlendi.

Polis soruşturması sırasında şüphelilerden Emre A.'nın daha önceden 17 kez, Onur A.'nın ise 26 kez çeşitli suçlardan polise geliş kayıtları olduğu tespit edildi. Öte yandan şüphelilerin Burhanettin Okyay'ı dövdükleri anlar ise apartmanın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirtildi.

Şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra Anadolu Adliyesine sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.