Çifte cinayet! Eşi ve üvey ağabeyini öldürdü

İzmir’de 37 yaşındaki Mehmet Tosun, aralarında gönül ilişkisi olduğunu öne sürdüğü üvey ağabeyi 44 yaşındaki İsa Akay ile eşi 35 yaşındaki Hasibe Tosun'u av tüfeğiyle öldürdü. Jandarmayı arayıp olayı ihbar eden şüpheli gözaltına alındı.

Çifte cinayet! Eşi ve üvey ağabeyini öldürdü

Olay, İzmir’in Torbalı'nın kırsal Dirmil Mahallesi'nde meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; çocukken evlatlık verilen çiftçi 37 yaşındaki Mehmet Tosun, Aydın'da yaşayan üvey ağabeyi, evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki İsa Akay ile içki içti.

ÜVEY AĞABEYİ İLE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, TESLİM OLDU

Bir süre sonra Tosun ile Akay arasında tartışma çıktı. Mehmet Tosun, üvey ağabeyi İsa Akay ve eşi Hasibe Tosun'u av tüfeğiyle öldürdü. 3 çocuk babası Tosun, ardından jandarmayı arayıp, olayı bildirdi.

cifte-cinayet-esi-ve-uvey-agabeyini-oldurdu.jpg

EŞİ İLE ÜVEY AĞABEYİ ARASINDA GÖNÜL İLİŞKİSİ OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, Mehmet Tosun'u gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Tosun, ilk ifadesinde, eşi ve üvey ağabeyini, aralarında gönül ilişkisi olduğunu öğrendiği için öldürdüğünü söyledi. Tosun'un Jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İsa Akay ve Hasibe Tosun'un cenazeleri, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

cifte-cinayet-esi-ve-uvey-agabeyini-oldurdu-001.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.