Çiftlik evinde çalışan kadın, kendisini dövmeye kalkışan akrabasını öldürdü

Afyonkarahisar’da bir kadın, çalıştığı çiftlik evine gelip kendisini darp etmeye kalkışan akrabasını tüfekle öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.

Çiftlik evinde çalışan kadın, kendisini dövmeye kalkışan akrabasını öldürdü

Ataköy Mahallesi Ataköy Küme Evleri’ndeki bir çiftlik evinde yaşanan olayda, iddiaya göre; M.A, uzaktan akrabası olan N.A. adlı kadının çoban olarak çalıştığı çiftliğe geldi. Alkollü olduğu öne sürülen M.A, N.A.'dan kendisine hayvan vermesini istedi. M.A, isteğini yerine getirmeyen N.A’yı darp etmeye kalkıştı. Bu sırada çobanlık yaparken taşıdığı tüfeği alan N.A, M.A.’ya 4 el ateş açtı. M.A. sırtına isabet eden saçmalarlar kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla AFSÜ Hastanesi’ne götürülen M.A, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan N.A. polis tarafından aynı mahallenin Çoban Kuyu mevkisinde olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalandı.

ÇİFTLİK SAHİBİ DE GÖZALTINA ALINDI

Olayın görgü tanığı olan çiftlik sahibi A.T. de gözaltına alındı. N.A. ilk ifadesinde eşi ile M.A. arasında daha önce kız alıp verme meselesi yüzünden anlaşmazlık olduğunu söyledi. Çiftliğe gelen M.A'nın kendisinden hayvan istediğini, buna karşı çıkması üzerine darp etmeye kalkışınca heybesinde bulunan tüfekle ateş açtığını itiraf ettiği öğrenildi. Soruşturma devam ediyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.