Cinayetle biten adres sorma kavgasında yeni detaylar ortaya çıktı

Karaman’da adres sorma nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi ölmüş, bir kişi de ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili tutuklanan iki şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheliler, 4 kişinin kendilerine saldırdıklarını iddia etti.

Cinayetle biten adres sorma kavgasında yeni detaylar ortaya çıktı

Olay, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Karaman Güneyyurt Beldesinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; adres sorma meselesi yüzünden çıkan kavgada Mehmet Deniz Balcı (17) bıçaklanarak hayatını kaybetti, Barış Dikici (42) yaralandı. Barış Dikici, Karaman’daki müdahale sonrası Konya’daki hastaneye sevk edildi.

Olay sonrasında kaçan şüpheliler, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ramazan Y. ve Ahmet İkbal T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

Sabah’ın haberine göre; 4 kişinin kendilerine saldırdıklarını iddia eden şüpheliler, ifadelerinde, Ermenek’te oturan çocukluk arkadaşı Mustafa D’yi ziyaret etmek için Karaman’a geldiklerini, 4 kişiye adres sorduklarını belirterek,

“Biz sadece adres sorduk. Bizi alakasız bir yere götürüp küfür ve hakaret ettiler. Kaçmaya çalıştık ama bizi kovalayıp, yakaladılar. Hiç bilmediğimiz bir yer olunca da nereye doğru kaçacağımızı da bilemedik. Aracın önünü kesip taş ve sopalarla araza zarar verdiler. Konuşmak için aşağıya indiğimizde kafamızda şişe kırdılar. Başımıza taşla vuracakken kendimizi korumak için bıçağı rastgele salladım. Böyle olmasını istemezdik ama bizi orada öldürebilirlerdi. Tanımadığımız 4 kişilerdi ve hiç bilmediğimiz bir yerdi. Böyle olmasını istemezdik” dedi.

Darp raporu olan iki arkadaş da karşı taraftan şikayetçi oldu.

cinayetle-biten-adres-sorma-kavgasinda-yeni-detaylar-ortaya-cikti.jpg

Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde karşı taraftaki kişilerin alkollü oldukları öne sürüldü.

Ramazan Y. ve Ahmet İkbal T’nin saldırı sırasında telefonla aradıkları arkadaşları Mustafa D’nin telefonla tüm yaşananları duyduğu, bu sırada yanında bulunan annesi ve anneannesinin de bilgi sahibi olarak ifade verdikleri belirtildi.

 

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.