Çuval içerisinde ceset bulunmuştu! Cinayetin detayları kan dondurdu

İstanbul'da tuvalette çuval içinde cesedi bulunan kayıp Metin Üreyil cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Üreyil’in katil zanlısı arkadaşından 900 TL borç aldığı öğrenildi. Zanlının çamaşır suyu ve çuval aldırıp kanları temizlediği belirlendi.

Çuval içerisinde ceset bulunmuştu! Cinayetin detayları kan dondurdu

İstanbul Haber: İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ataşehir ilçesi Yenisahra Mahallesi’nde oto yıkama işi yapan Metin Üreyil, 27 Mayıs Cumartesi günü sabah çıktığı evine bir daha dönmedi.

Üreyil’in yakınları hemen polise gidip Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine kayıp başvurusunda bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan ekipler incelenen kamera görüntülerinden Üreyil’in kaybolduğu gün öğlen saatlerinde dükkanından çıkıp bir araca bindiğini ve uzaklaştığını tespit etti.

Yapılan incelemelerde aracın M.A.İ.’ye ait olduğu belirlendi. Çalışmalarını derinleştiren ekipler şüphelinin Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi Deniz Sokak'ta bulunan iş yerinin tuvaletinde çuval içerisinde bir ceset buldu.

Kayıp Üreyil’e ait olduğu tespit edilen cesedin başından bir kurşunla öldürülüp çuvala konulduğu belirlendi.

cuval-icerisinde-ceset-bulunmustu-cinayetin-detaylari-kan-dondurdu.jpeg

KAN İZLERİNİ TEMİZLEYİP ÇUVALA KOYMUŞLAR

Kayıp olayının cinayete dönmesinin ardından olayı devralan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. İki şüpheliyi gözaltına aldı. Ekipler ilk olarak şüphelinin iş yerinde çalışan ve aynı zamanda kız arkadaşının da babası olan İhsan A.’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde; “M.A.İ. Pazar günü sabah beni arayıp dükkanlardan birini devredeceğim temizlememiz lazım. Seni almaya geliyorum, dedi. Bir süre sonra yanıma gelip aldı. Araçla giderken bir yerden bana temizlik malzemesi ve çuval aldırdı. İşyerine gittiğimizde cesedi gördüm. Beni tehdit ettiği için ona yardım etmek zorunda kaldım” dediği iddia edildi.

cuval-icerisinde-ceset-bulunmustu-cinayetin-detaylari-kan-dondurdu-001.jpeg

“MORALİM BOZUK KAFA DAĞITALIM"

Cinayet Büro ekiplerince gözaltına alınan Şevket A.’nın ise şüphelinin kaçmasına yardım ettiği öne sürüldü. İfadesinde; “M.A.İ. beni arayıp canım sıkkın biraz kafa dağıtalım gezelim, dedi. Ben de tamam dedim sonra Trabzon’a gittik. Ben ertesi gün döndüm. Olaydan haberim yoktu” dediği öne sürüldü.

900 BİN LİRALIK BORÇ İDDİASI

Cinayet Büro dedektiflerince yapılan çalışmada olayın sebebine dair detaylarda ortaya çıktı. M.A.İ. ile Metin Üreyil arasında 900 bin liralık alacak verecek meselesi oluğu, olay günü M.A.İ.’nin Üreyil’i alıp işyerine götürdüğü öğrenildi. M.A.İ.’nin burada Üreyil’i öldürdükten bir gün sonra çalışanı İhsan A.’yı yanına çağırıp etrafı temizlettiği ve cesedi çuvala koyup bodrum kattaki tuvalete attıkları tespit edildi.

cuval-icerisinde-ceset-bulunmustu-cinayetin-detaylari-kan-dondurdu-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.