Damat tüfekle dehşet saçtı! Kayınvalidesi ile kayınbiraderini öldürdü
Manisa'da kendisini terk eden eşi Ömür Güçlüer'i ikna etmek için gittiği kayınpederinin evine giden Salih Güçlüer'in (46) dehşet saçtı. Tartışmada Güçlüer, kayınvalidesi Nergis Güçlüer (63) ile kayınbiraderi Kemal Güçlüer'i (38) öldürdü.
Manisa Haber: Olay, Saruhanlı ilçesi Dilek köyünde yaşandı.
Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 10 yıllık evli 2 çocuk annesi Ömür Güçlüer, öğle saatlerinde eşi Salih Güçlüer ile tartıştıktan sonra babası Veysel Güçlüer'in evine gitti.
Alkollü olduğu belirtilen Salih Güçlüer de akşam saatlerinde eşiyle konuşmak için aynı zamanda akrabası olan kayınpederinin evine geldi. Taraflar arasında tartışma çıktı.
TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI
Eşiyle görüşmesine izin verilmeyen Salih Güçlüer, yanında getirdiği pompalı tüfeğiyle evin balkonundaki kayınbiraderi Kemal Güçlüer'e ateş etti.

ANNE İLE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ
Daha sonra eve giren Salih Güçlüer, kapının arkasında duran kayınvalidesi Nergis Güçlüer'i vurdu. Nergis Güçlüer ile oğlu Kemal Güçlüer kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbarla gelen sağlık ekipleri, anne ile oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Firari şüpheli hala aranırken, anne ile oğlunun cenazeleri bugün toprağa verildi.
Öte yandan saçmaların isabet ettiği evin duvarları ve kapısındaki izler dikkat çekti.



Kaynak:DHA




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.