Dansöz sevgilisini öldürdü! Nedenini ayrıntılarıyla anlattı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 40 yaşındaki Ümit D., eğlence merkezinde dansözlük yapan sevgilisi 30 yaşındaki Sevda Timur’dan işi bırakmasını istedi. Olumsuz yanıt alan şüpheli, Timur’u öldürüp teslim oldu. Ümit D. ifadesinde her şeyi anlattı.

Dansöz sevgilisini öldürdü! Nedenini ayrıntılarıyla anlattı

Sakarya’da dansözlük yapan 30 yaşındaki Sevda Timur, erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Polis merkezine gidip teslim olan şüpheli, "İşi bırakmasını istiyordum. Ancak o kabul etmedi” dedi.

Olay, Serdivan ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; bir eğlence mekanında dansözlük yapan sevgili Sevda Timur’un evine giden Ümit D., ondan işi bırakmasını istedi.

dansoz-sevgilisini-oldurdu-nedenini-ayrintilariyla-anlatti.jpg

OLUMSUZ YANIT ALDI CİNAYET İŞLEDİ

Timur olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit D., tabancayla Sevda Timur’u vurup öldürdü. Ümit D., daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Ümit D.’nin ifadesi doğrultusuna eve giden polis ekipleri, Timur’un cansız bedenini buldu. Daha önce yaşadığı evlilikten 1 çocuğu olan Sevda Timur’un cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Emniyetteki ifadesinde, "İşi bırakmasını istiyordum. Ancak o kabul etmedi. Olay sırasında da alkollü olması nedeniyle ağır konuştu" dediği belirtilen Ümit D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

dansoz-sevgilisini-oldurdu-nedenini-ayrintilariyla-anlatti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.