Dehşet! Eşini üzüm bağında boğazını keserek öldürdü, bu ikinci cinayeti oldu

Mardin korkunç bir cinayete sahne oldu. Cinayetten yattığı cezaevinden bir yıl önce şartlı tahliye olan bir kişi, üzüm bağına götürdüğü 61 yaşındaki eşini bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Dehşet! Eşini üzüm bağında boğazını keserek öldürdü, bu ikinci cinayeti oldu

Olay, dün öğle saatlerinde Savur ilçesi kırsal İçören Mahallesi’nde meydana geldi.

İddialara göre Abdulkadir P. (62) eşi Emine P'yi (61) köyün dışında bulunan kendilerine ait üzüm bağına götürdü. Burada karı-koca arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Abdulkadir P, tartıştığı eşi Emine P'yi boğazından keserek öldürdü. Olayın duyulmasının ardından köylüler jandarmaya haber verdi. Ekipler, bağda Emine P'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Cenaze yapılan incelemenin ardından Mardin Devlet Hastanesi morguna götürdü. Buradaki otopsi sonrası yakınları tarafından teslim alınan Emine P'nin cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.

27 YIL CEZAEVİNDE KALMIŞ

Olayın ardından kaçan Abdulkadir P'nin daha önce de amcasının oğlu olan eniştesi Şeyhmus P'yi tartışmada öldürdüğü öğrenildi. Cinayet suçundan 30 yıl ceza alan Abdulkadir P'nin koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yıl kadar önce şartlı tahliye edildiği ve psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.