Dehşet veren olay! Babası ve kardeşini öldürüp evi yaktı

Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşanan olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen genç, babası ve kardeşini bıçaklayarak öldürdü, ardından evi ateşe verip kaçtı.

Dehşet veren olay! Babası ve kardeşini öldürüp evi yaktı

Tavas ilçesi Aydoğdu Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde tek katlı bir evden duman çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangının söndürülmesinin ardından eve giren ekipler, Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna götürüldü.

dehset-veren-olay-babasi-ve-kardesini-oldurup-evi-yakti.jpg

Güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, olay sonrası bir şahsın motosikletle bölgeden uzaklaştığını tespit etti. Olayla ilgili ailenin diğer oğlu 28 yaşındaki K.P. ilçe merkezinde gözaltına alındı.

K.P'nin ifadesinde babası ve ağabeyinden para istediğini, olayda bıçak ya da silah kullanıp kullanmadığını hatırlamadığını, parayı alamadığı için evi kundaklayıp kaçtığını söylediği öğrenildi.

dehset-veren-olay-babasi-ve-kardesini-oldurup-evi-yakti.webp

Madde bağımlısı olan K. Pekdemir'in babasından sık sık uyuşturucu madde satın almak için para istediği ve ikilinin bu nedenle tartışmalar yaşadığı ileri sürüldü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.