Dini nikahlı eşini ensesinden vurarak öldürdü

Karaman’da eşiyle tartıştıktan sonra bir yakının yanına sığınan 34 yaşındaki Fatma Sema Çalışkan, dini nikahlı kocası tarafından ensesinden vurularak öldürüldü. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanırken, kadın ise toprağa verildi.

Dini nikahlı eşini ensesinden vurarak öldürdü

Karaman Haber: Olay, Siyahser Mahallesi 890 Sokakta yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; dini nikahlı eşi M.M. ile sürekli tartıştığı ileri sürülen 34 yaşındaki Fatma Sema Çalışkan, son tartışmanın ardından 12 yaşındaki oğlunu da yanına alarak evden ayrılıp bir tanıdığının yanına gitti.

Eşiyle tartıştıktan sonra alkol alan M.M. ise gece saatlerinde eşinin kaldığı evi öğrenip adrese gitti. Burada taşkınlık yapan M.M., daha sonra Fatma Sema Çalışkan'ın kaldığı odanın penceresine doğru 3 el ateş etti.

Tabancadan çıkan mermilerden biri ensesine isabet eden genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan cinayet zanlısı M.M., polis ekipleri tarafından kısa sürede suç alet tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi ise evde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından cinayet zanlısı M.M, adliyeye sevk edildi.

Emniyet çıkışında gazetecilerin "eşinizi niye öldürdünüz?" sorununa zanlı M.M, cevap vermedi. Cinayet zanlısı M.M. daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınları tarafından cenazesi alınan Fatma Sema Çalışkan toprağa verilmek üzere Siyahser Mezarlığına götürüldü.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç kadın dualarla defnedildi.

dini-nikahli-esini-ensesinden-vurarak-oldurdu.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.