Doktor karısını öldüren katil eşin ifadesi ortaya çıktı: 'Yakışıklı değilsin' dediği için tartıştık

İlk ifadesi ortaya çıkan sanık Mehmet E'nin, "Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım" dediği öğrenildi.

Doktor karısını öldüren katil eşin ifadesi ortaya çıktı: 'Yakışıklı değilsin' dediği için tartıştık

Olay, önceki gün Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesinde meydana geldi.

Yaklaşık 8 ay önce ikinci evliliğini yapan Zeynep E, eşi Mehmet E. ile gece saatlerinde bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet E, eşi Zeynep E'nin ve onun ilk evliliğinden olan erkek çocuğu A.A.'nın ellerini bağlayıp, işkence etti.

Ertesi gün A.A.'nın evden elleri bağlı şekilde çıktığını gören komşular, durumu polis ekiplerine ve yakınlarına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Zeynep E'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan ilk incelemede vücudunda 5 bıçak darbesi bulunan Zeynep E'nin cenazesi, adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Zeynep E'nin çocuğu A.A.'nın ise beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedaviye alındığı öğrenildi.

YAKALANDI

Olaydan sonra kayıplara karışan zanlı Mehmet E'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet şüphelisini Ümitköy'de aracın içinde yakaladı. Şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İNTERNETTE TANIŞIP EVLENMİŞLER

Mehmet E. ve Zeynep E'nin, 9 ay önce internette tanıştığı ortaya çıktı. Mehmet E'nin kendisini mühendis olarak tanıttığı ancak uzun süredir işsiz ve meslek sahibi olmadığı öğrenildi.

doktor-karisini-olduren-katil-esin-ifadesi-ortaya-cikti1.jpg

İkisi de ikinci evliliklerini yapan çiftten Zeynep E'nin 1, Mehmet E'nin 2 çocuğu olduğu belirtildi. Şüpheli Mehmet E'nin polise verdiği ilk ifade de ortaya çıktı.

"'SEN YAKIŞIKLI DEĞİLSİN' DEDİ"

Mehmet E'nin "Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım" dediği öğrenildi.

Öte yandan kadın doğum uzmanı olan Zeynep E'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda hamile kadınlara önerilerde bulunduğu, özellikle koronavirüs döneminde hamile kadınların daha dikkatli olması gerektiğini belirttiği görüldü.

doktor-karisina-ve-onun-cocuguna-iskence-etti-kadin-oldu-cocuk-beyin-kanamasi-gecirdi-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.