Dönercide dehşet saçtılar: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul’da 2 kişi, motosiklet ile geldikleri dönerciye silahlı saldırı düzenledi. Kurşunların isabet ettiği bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Polis ekipleri kaçan şüphelilerin peşinde.

Dönercide dehşet saçtılar: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Haber: Olay, Gaziosmanpaşa ilçesi Merkez Mahallesi'nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; plakası alınamayan bir motosiklet ile gelen kimliği belirsiz 2 kişi, bilinmeyen nedenle Halitpaşa Caddesi üzerindeki bir dönerci dükkanına silahla ateş açtı.

Açılan ateş sonucu döner ustası İsmail Ş. ile Taner Y. yaralanırken, şüpheliler de geldikleri motosiklet ile kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, döner ustası olduğu öğrenilen İsmail Ş.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Silahlı saldırıda yaralanan Taner Y. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldı.

donercide-dehset-sactilar-1-olu-1-yarali.jpg

Polis ekipleri olay yerine gelerek geniş güvenlik önlemi aldı. Çevredeki vatandaşlardan da olay hakkında bilgi alan polis ekipleri, saldırının yapıldığı döner dükkanında detaylı inceleme yaptı. Öte yandan, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini de inceleme altına alan polis ekipleri, olay sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin çalışmasının ardından hayatını kaybeden İsmail Ş. cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

donercide-dehset-sactilar-1-olu-1-yarali-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.