Duştan çıktı, hırsızla göz göze geldi! Bıçak zoruyla ziynet eşyalarını alıp kaçtı

Ankara’da ev sahibi kadın duşa girdiği sırada, camdan da eve hırsız girdi. Kadın duştan çıktığı esnada hırsızla göz göze geldi. Ziynet eşyalarını gasp edip kaçan şüpheli, suç dosyası kabarık olunca kısa sürede yakalandı.

Duştan çıktı, hırsızla göz göze geldi! Bıçak zoruyla ziynet eşyalarını alıp kaçtı

Olay, Yenimahalle ilçesi Avcılar Mahallesi'nde bulunan müstakil evde yaşandı. İddiaya göre, eşi camiye giden Satı Yılmaz (54), bir süre sonra duşa girdi.

MUTFAK CAMINDAN GİRDİ

Evi gözetleyen zanlı F.U, adamın evden ayrılışını fırsat bilerek kapı zilini çaldı. Zile cevap gelmeyince evin camlarına vuran F.U, evde kimsenin olmadığını düşünerek yanında getirdiği aletle mutfak camını açarak içeri girdi.

dustan-cikti-hirsizla-goz-goze-geldi-bicak-zoruyla-ziynet-esyalarini-alip-kacti-002.jpg

GÖZ GÖZE GELDİLER

O sırada duştan çıkan Satı Yılmaz, zanlı F.U'yu karşısında görünce hırsızın sert tepkisiyle karşılaştı. F.U, mutfaktan aldığı bıçakla ikamet sahibi Satı Yılmaz’ı tehdit ederek parmaklarındaki yüzükleri ve kulağındaki küpeleri zorla aldı.

Zanlı evden çaldığı diğer eşyalarla kaçarak kayıplara karıştı.

dustan-cikti-hirsizla-goz-goze-geldi-bicak-zoruyla-ziynet-esyalarini-alip-kacti.jpg

YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ

Satı Yılmaz’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlının eşkalini belirledikten sonra arama çalışmalarına başladı. Ankara Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, hırsızın kaçış yönündeki kamera kayıtlarını ve daha öncesinde hırsızlık olayına karışan zanlıların dosyalarını karşılaştırdı. Yapılan incelemeler sonucu polis, eve giren hırsızın daha önce çok sayıda hırsızlık suçundan hüküm yiyen ve yakın tarihte cezaevinden çıkan F.U. olduğunu tespit etti. F.U, Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonla kaldığı arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Zanlı, emniyetteki ifadesinde görüntülerdeki kişinin kendisinin olduğunu fakat hırsızlık olayına karışmadığını iddia etti. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen F.U, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

dustan-cikti-hirsizla-goz-goze-geldi-bicak-zoruyla-ziynet-esyalarini-alip-kacti-001.jpg

“YARDIM ET BERABER ÇIKARALIM” DEMİŞ

Duştan çıktığı sırada hırsızlık için eve giren şüpheliyle göz göze gelen Satı Yılmaz, yaşadıklarını anlattı. Yılmaz, "Bir ses duydum, ama ne olduğunu anlamadım. O sırada meğer hırsız içeri girmiş. Hırsız, mutfağın camını kırmış ve oradan bir bıçağı eline almış direkt yatak odasına gitmiş. Oradaki çekmeceleri karıştırıp altın yüzüğümü almış. Daha sonra tam dışarı çıkacağı esnada ben banyonun kapısını açtım ve göz göze geldik. Bana döndü ve 'Yüzüklerini ve küpelerini çıkar, keserim parmaklarını' dedi. Ben de o korkuyla yüzüklerimi ve küpenin birini çıkardım diğerini çıkaramayınca 'Sen de yardım et beraber çıkaralım' dedim hırsıza. Beni tekrar salona getirdi. Paraları çıkarmamı istedi, ben de paramızın olmadığını söyledim. Daha sonra çıktı gitti." dedi.

Satı Yılmaz, şüphelinin yakalanıp tutuklanmasına sevindiğini söyledi.

dustan-cikti-hirsizla-goz-goze-geldi-bicak-zoruyla-ziynet-esyalarini-alip-kacti-004.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.