Eşiyle yürürken sokak ortasında sırtından vurulmuştu! Şüphelinin kimliği şoke etti

İzmir'de eşiyle sokakta yürüdüğü sırada sırtından vurulan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren adamın, 13 yaşındaki üvey torunu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Eşiyle yürürken sokak ortasında sırtından vurulmuştu! Şüphelinin kimliği şoke etti

Eşiyle, dün akşam saat 21.00 sıralarında, Fatih Mahallesi 405 Sokak'ta yürüyen Mustafa Kaya (49), sırtına isabet eden bir mermi ile yaralanıp yere yığıldı. Eşinin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Kaya'yı ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

KURTARILAMADI

Sırtındaki mermi çıkarılan Kaya, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaya'nın ölümü üzerine, polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kaya'nın bulunduğu sokaktaki vatandaşların ifadesine başvurdu.

AİLEVİ SORUNLARI VARMIŞ

Soruşturmada, Kaya'yı sırtından vuranın üvey torunu 13 yaşındaki S.K, olduğu belirlendi. S.K, yakalanıp Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. S.K.'nin anne-babasının boşanma aşamasında olduğu, babasının yanında kaldığı, anneannesi ve üvey dedesi ile bir süredir sorunlar yaşadığı öne sürüldü. S.K'nın boşanma aşamasındaki annesinin de ailesiyle yaşadığı öğrenildi. S.K'nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Mustafa Kaya'nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

esiyle-yururken-sokak-ortasinda-sirtindan-vurulmustu-suphelinin-kimligi-soke-etti.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.