Eski eşine dehşeti yaşattı! Sokak ortasında defalarca bıçakladı

Ankara'da bir kişi eski eşini sokak ortasında 12 yerinden bıçakladı. Kadın ağır yaralanırken, gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eski eşine dehşeti yaşattı! Sokak ortasında defalarca bıçakladı

Olay, önceki gün Ankara'nın Sincan ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi.

İddialara göre Necati Ö, yaklaşık 3 yıl önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Gülizar Ö.'yü, evinin bulunduğu sokakta beklemeye başladı. Şüpheli markete gitmek için dışarı çıkan Gülizar Ö. ile tartışmaya başladı. Kadına önce tokat atan Necati Ö. daha sonra 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Kanlar içinde kalan Gülizar Ö, sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Elinde bıçakla olay yerinde bekleyen Necati Ö. ise polis tarafından gözaltına alındı. 

TUTUKLANDI

Necati Ö, polisteki ifadesinde suçunu kabul etti. Şüpheli 15 yıl evli kaldıktan sonra 3 yıl önce Gülizar Ö. ile boşandıklarını, mahkemenin 3 çocuğunun velayetini annelerine verdiğini söyledi. Gülizar Ö.'nün çocuklarını kendisine göstermediğini, olay günü konuşmak için evinin bulunduğu sokağa gittiğini anlatan Necati Ö, ancak eski eşinin konuşmak istemeyince tartıştıklarını ve olayın gerçekleştiğini söyledi.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yaralanan Gülizar Ö'ye ilk müdahaleyi yapan Fatma Özpamuk da eski eşinin kadına arkasından saldırdığını ileri sürerek, "1 haftadır buralarda dolanıyormuş. İlk müdahaleyi biz yaptık kadına. Yaralarına tampon yaptık. Son durumunun iyi olduğunu öğrendim" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.