Eski eşini 12, oğlunu 13 bıçak darbesiyle öldürmüş!

Tekirdağ’da eşi Cansu Sezer (23) ile oğlu Selim Ali Tekler'i (3) bıçakla öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Sanığın eski eşine 10'u öldürücü 12 bıçak darbesi ve oğluna 7'si öldürücü 13 bıçak darbesinde bulunduğu belirtildi.

Eski eşini 12, oğlunu 13 bıçak darbesiyle öldürmüş!

Tekirdağ Haber: Olay, 17 Haziran 2022'de Süleymanpaşa ilçesi Çiftlikönü Mahallesi'nde yaşanmıştı.

İddiaya göre; bir hafta önce boşanan Burak Tekler (24) ve eski eşi Cansu Sezer (23) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Tekler, eski eşi Sezer ile 3 yaşındaki oğlu Selim Ali Tekler'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Tekler, daha sonra evden kaçtı.

Evden gelen sesler üzerine çevredekiler ihbarda bulundu. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne ve çocuğun öldüğünü tespit etti.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından anne ve çocuğun cenazesi Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Burak Tekler ise polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

eski-esini-12-oglunu-13-bicak-darbesiyle-oldurmus.jpg

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS

Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına sanık Burak Tekler, taraf avukatları ve maktulün yakınları katıldı.

Maktul Cansu Sezer'in annesi Bahriye Sezer, duruşma salonuna kızı ve torununun fotoğrafını taşıyarak geldi.

Sanık Tekler savunmasında, "Çok üzgünüm, pişmanım. Ailesinden özür dilerim. Oğlumu neden öldürdüm bilmiyorum." dedi.

ESKİ EŞE 12 BIÇAK, OĞLUNA 13 BIÇAK DARBESİ

Duruşmada sanığın eski eşine 10'u öldürücü 12 bıçak darbesi ve oğluna 7'si öldürücü 13 bıçak darbesinde bulunduğu belirtildi.

Maktulün avukatı ile davaya dahil Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü vekili, sanığa indirim uygulanmamasını ve en üst sınırdan ceza verilmesini istedi.

Sanık avukatı ise Burak Tekler ile Cansu Sezer'in boşanmalarına rağmen beraber yaşadıklarını, Tekler'in gördüğü bir mesaj üzerine aldatıldığını düşünerek olayı gerçekleştirdiğini iddia ederek, tahliye talebinde bulundu.

Aranın ardından kararını açıklayan mahkeme, sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Karar sonrası adliye önünde açıklama yapan maktulün avukatı Uğur Yüksel, hiçbir indirim olmadan ceza verilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Yüksel, bu kararın başka olayların önlenmesi için örnek teşkil edeceğini ifade etti.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün de kararın memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, benzer olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.

eski-esini-12-oglunu-13-bicak-darbesiyle-oldurmus-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.