Eski eşini kızlarının gözü önünde öldüren şüphelinin ifadesi ortayı çıktı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde boşandığı eşi tarafından tabancayla öldürülen kadının cenazesi, toprağa verildi. Tutuklanan katil zanlısının ifadesinde "Yeniden evine dönmesini istedim. Bunu kabul etmedi, o yüzden bu olay meydana geldi" dediği öğrenildi.

Eski eşini kızlarının gözü önünde öldüren şüphelinin ifadesi ortayı çıktı

İddialara göre Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan Ayşe Taşma (43), ağustos ayında kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Remzi A'dan boşanıp, 3 çocuğunu da yanına alarak ilçede başka bir eve taşındı. Boya badana işleri yapan Remzi A. (44) dün sabah takip ettiği Ayşe Taşma'nın oturduğu binanın önüne gitti.

Bir süre sonra talihsiz kadın kızını okula götürmek için evden çıktı. Tabancasını çeken Remzi A, Ayşe Taşma'ya kızlarının gözü önünde peş peşe ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden kadın kanlar içinde yere yığılırken, Remzi A. ise motosikletle kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

tekirdagda-eski-esinin-tabancayla-oldurdugu-kadinin-cenazesi-defnedildi.jpg

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ayşe Taşma'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kadının cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

tekirdagda-eski-esinin-tabancayla-oldurdugu-kadinin-cenazesi-defnedildi1.jpg

TANIKLIK YAPAN KOMŞUSUNU DA YARALADI

Olayın ardından Remzi A, bu kez boşanma davalarında şahitlik yaptığı belirtilen komşusu Volkan A.'nın İstasyon Mahallesi Yazgan Sokak’taki evine gitti. Burada Volkan A.’yı da sırtından vurup yaralayan şüpheli polise gidip teslim oldu.

tekirdagda-eski-esinin-tabancayla-oldurdugu-kadinin-cenazesi-defnedildi4.jpg

Remzi A, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. 

tekirdagda-eski-esinin-tabancayla-oldurdugu-kadinin-cenazesi-defnedildi0.jpg

İfadesinde eski eşini çok sevdiğini bu nedenle olay günü barışmak için gittiğini öne süren Remzi A, "Eşim ve çocuklarımla yeniden birlikte yaşamak istiyordum. Eşimi ve çocuklarımı seviyorum. Barışmak istediğimi ve yeniden evine dönmesini istedim. Bunu kabul etmedi, o yüzden bu olay meydana geldi" dediği belirtildi.



Ayşe Taşma, Çerkezköy Fatih Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

eski-esi-tarafindan-kizinin-gozu-onunde-oldurulen-kadin-son-yolculuguna-ugurlandi-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.