Evde tadilat yaparken öldürülüp gömülen 2 inşaat işçisi toprağa verildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde öldürülüp cesetleri toprağa gömülü bulunan inşaat işçileri Salim Çatma (28) ve Soner Çatma (34) toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin sorgusu sürerken, aranan 3 kişi hala bulunamadı.

Evde tadilat yaparken öldürülüp gömülen 2 inşaat işçisi toprağa verildi

Nebioğlu Beldesinde, ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu inşaat işçileri Salim Çatma ve Soner Çatma'nın cansız bedenleri ormanlık alanda toprağa gömülü bulunmuştu.

Olayla ilgili cesetleri traktörle ormanlık alana taşımaya yardım ettikleri iddia edilen M.G., S.N.A., D.A., F.Ç. ve Y.E. gözaltına alındı.

Cinayet şüphelisi Serkan A, babası İsmail A. ve S.K'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Beldenin giriş ve çıkışlarındaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, ormanlık alanda da arama yapıyor.

SON YOLCULUĞA UĞURLANDILAR

Salim ve Soner Çatma'nın cenazeleri, Çaycuma ilçesine bağlı Kadıoğlu köyünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Serkan A'nın, evinin tadilatını yapan Salim Çatma ve Soner Çatma’yı para anlaşmazlığı nedeniyle öldürdüğü iddia ediliyor.

BAHÇEDE HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan Zonguldak Valiliği'nden yapılan son açıklamada, Serkan A. ve babası İsmail A'nın evinin bahçesinde ekilmiş 157 kök Hint keneviri ile 2 kilo bonzai ele geçirildiği belirtildi. Kaçan şüphelilerin, geçen yıl haziran ayında da tarlalarında 22 bin kök Hint keneviri yetiştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandıkları ve mahkeme sürecinde serbest bırakıldıkları ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.