23 yaşındaki Ömer Bayram Fidan, arkadaşının evinde öldürüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Ömer Bayram Fidan, arkadaşı B.E.B.'nin evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Polis, cinayet şüphelisi olarak B.E.B.'yi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

23 yaşındaki Ömer Bayram Fidan, arkadaşının evinde öldürüldü

Olay, bugün saat Göcek Mahallesi'nde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Ömer Bayram Fidan'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Yapılan ilk incelemelerin ardından Fidan'ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polis ekipleri, olayın cinayet olduğunu değerlendirerek, Fidan'ın arkadaşı B.E.B.'nin cinayet şüphelisi olarak arandığını duyurdu ve şüphelinin yakalanması için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

23-yasindaki-omer-bayram-fidan-arkadasinin-evinde-olduruldu.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.