Gelin, çocuğunu döven kayınbabasını öldürdü

Kastamonu’da 2 çocuk annesi bir kadın, çocuğunu dövdüğü gerekçesiyle kavga ettiği kayınbabasını av tüfeğiyle öldürdü.

Gelin, çocuğunu döven kayınbabasını öldürdü

Cide ilçesine bağlı Yıldızalan köyünde yaşanan olayda, iddiaya göre; 2 katlı ahşap evde oğlu, gelini ve torunlarıyla beraber yaşayan Mevlüt O, bostanına ineği soktuğu için torununu sopayla dövdü.

Annesi Fati O'nun yanına giden torun, dedesini şikayet etti. Fati O. ise bunun üzerine kayınbabası ile tartışmaya başladı. Fati O, kavgaya dönüşen olayın sonunda av tüfeğiyle kayınbabası Mevlüt O'ya ateş açtı. 

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Mevlüt O'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Fati O,  jandarma tarafından gözaltına alındı.

“DAHA ÖNCE DE KAVGA ETMİŞLERDİ”

Yaşanan olayda hayatını kaybeden Mevlüt O’nun oğlu Mehmet O, tarlada yengesi ile babasının tartıştığını belirterek, “Ondan sonra eve geliyorlar. Evde de tartışma sürüyor. Ondan sonra yengem çekip silahla babamı vuruyor. Daha öncesinden de yengem ile babam arasında problemler vardı. Abim, evde yoktu, başka köyde çalışıyordu. Tartışma çocuk yüzüne çıktı. Cenaze hastanede otopsi için Ankara’ya sevk edilebilir. Biz de hastanede bekliyoruz.” dedi.

gelin-cocugunu-doven-kayinbabasini-oldurdu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum