Hesap tartışması cinayetle bitti! Mekanın sahibi hayatını kaybetti

İstanbul Kağıthane'deki bir müzikholdeki hesap nedeniyle çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı, İş yeri sahiplerinden 51 yaşındaki Zeki Dursun hayatını kaybederken, şüpheli Murat D. (38) yakalandı.

Hesap tartışması cinayetle bitti! Mekanın sahibi hayatını kaybetti

İstanbul Kağıthane Merkez mahallesinde bulunan bir müzikholde 16 Ekim'de meydana gelen olayda Murat D. eğlenmek için gittiği mekanda hesap yüzünden çalışanlarla tartıştı.

İddialara göre 1700 liralık hesaba itiraz eden Murat D. yaşanan arbedenin ardından hesabı ödeyerek mekandan ayrıldı.

TEK EL ATEŞ ETTİ

Birkaç saat sonra mekana geri gelen Murat D, daha önceden de tanıdığı iş yeri sahibiyle görüşmek istediğini belirterek olay sırasında hakarete uğradığı için kendisinden özür dilenmesini beklediğini söyledi. Burada yeniden başlayan kavga sırasında silahını çeken Murat D. bir el ateş etti. Kurşun bu sırada karşısında bulunan iş yeri sahibi Zeki Dursun'un bacağına isabet etti. Şüpheli, iş yeri çalışanlarının müdahalesi sonucu olayda kullandığı tabancayı atarak hızla kaçtı.

KURŞUN ATARDAMARA GELİNCE KAN KAYBINDAN ÖLDÜ 

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Zeki Dursun'un bacağına isabet eden kurşunun atardamarını parçaladığı belirlendi. Aşırı derecede kan kaybettiği tespit edilen Zeki Dursun yapılan tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin yaptığı çalışmanın ardından şüpheli Murat D. Kağıthane Gürsel mahallesinde yolda yürürken gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli, olayın 1700 liralık hesaba yaptığı itiraz sonucu çıkan kavga sırasında meydana geldiğini söylediği öğrenildi. Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde "Bana hakaret etmişlerdi. Onlardan özür dilemelerini istediğimde yeniden benim üzerime geldiler" dediği belirtildi

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.