Husumetli aileler arasında kavga! Biri muhtar iki kişi öldü

Tokat'ın Zile ilçesinde husumetli iki aile arasında kavga çıktı. Olayda Yıldıztepe köyü muhtarı Hasan Özer Kabay (43) ile Salih Akarsu (22) öldü, 3 kişi yaralandı.

Husumetli aileler arasında kavga! Biri muhtar iki kişi öldü

Olay, Zile ilçesi İstasyon Mahallesi Selağzı kavşağında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Husumetli olan Yıldıztepe köyü muhtarı Hasan Özer Kabay (43) ile Salih Akarsu (22), kavşakta karşılaşınca önce tartışma, ardından da kavga çıktı.

Tarafların yakınlarının da dahil olduğu kavgada Kabay ile Akarsu ile Ali Öztürk (22), Nihat Kabay (19) ve Kadir Özpolat yaralandı.

İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçakla yaralanan Kabay ile Akarsu, kaldırıldıkları Zile Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası Zile Devlet Hastanesi'ne gelen iki ailenin bireyleri arasında yine kavga çıktı. Polis ve jandarma ekipleri, kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

husumetli-aileler-arasinda-kavga-biri-muhtar-iki-kisi-oldu.jpg

8 GÖZALTI

Olaya karıştığı belirlenen 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Ayrıca çıkan kavgada bıçaklanarak yaşamını yitiren Yıldıztepe Köyü Muhtarı Hasan Özer Kabay ve Salih Akarsu (22), otopsi işlemlerinin ardından yarın Zile ilçesinde toprağa verilecek. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise ilçeye bağlı Yıldıztepe köyünde güvenlik önlemleri aldı.

husumetli-aileler-arasinda-kavga-biri-muhtar-iki-kisi-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.