Husumetli komşular düğünde birbirine girdi! Kardeş öldü, ağabey yaralı

Aksaray’da arazi meselesi yüzünden husumetli iki komşu, davetli oldukları düğünde kavgaya tutuştu. Düğün sahiplerinin araya girmesiyle sonlandırılan kavga, düğünden sonra yeniden başladı. Bıçaklanan 2 kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralı.

Husumetli komşular düğünde birbirine girdi! Kardeş öldü, ağabey yaralı

Aksaray’da arazi meselesi nedeniyle husumetli olan komşu 2 aile arasında gittikleri düğün sonrası çıkan kavgada Eray Kargın (20) bıçaklanarak öldürüldü, ağabeyi İsmail Kargın (26) yaralandı. Olaydan sonra kaçan Muhammed K. (66)  ile oğulları Gökhan K. (23) ve Ramazan K. (26) jandarma tarafından yakalandı.  

İLK KAVGA DÜĞÜNDE ÇIKTI

Olay, Yeşilova beldesinde yaşandı. İddiaya göre; Eray Kargın ve İsmail Kargın kardeşler gittikleri düğünde aralarında arazi nedeniyle husumet bulunan komşuları Muhammet K. ile oğulları Gökhan K. ve Ramazan K. ile karşılaştı. İki aile tartışıp, kavga etmeye başladı, arada düğün sahipleri girdi.

İKİ KARDEŞ BIÇAKLANDI

Ancak komşular, düğün bitiminde döndükleri evlerinin önünde yeniden kavgaya tutuştu. Kavgada Eray Kargın sol göğsünden, ağabeyi İsmail Kargın da karnından bıçaklandı. Kardeşlerden Eray Kargın otomobille, İsmail Kargın ise ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Eray Kargın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İsmail Kargın ise tedaviye alındı.

aksaray-cinayet.jpg

BABA VE 2 OĞLU GÖZALTINDA

Olaydan sonra kaçan Gökhan Ramazan K. kardeşler ile babaları Muhammed K. jandarma tarafından yakalandı. Kavgada aldığı tekme ve yumruk darbeleri sonucu yaralanan Muhammed K. özel hastanede tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.