Husumetliler kavga etti, 4’ü yoldan geçen 5 kişi vuruldu
İstanbul Şişli’de husumetli olduğu öğrenilen 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Kavga sırasında yaralanan 4 kişinin olayla ilgisinin olmadığı öğrenildi.
16
Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’nde yaşanan olayda, iddiaya göre; husumetli oldukları öğrenilen A.E.Ö. ve F.Ü. arasında tartışma çıktı.
26
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflardan biri silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu aralarında Rus vatandaşının da bulunduğu F.Ü., E.D., H.D., S.G. ve A.G. yaralandı.
36
Rus vatandaşının sırtından, diğer yaralıların ise bacaklarından yaralandığı öğrenildi.
46
Ayrıca yaralı 4 kişinin olayla ilgilerinin olmadığı belirlendi.
56
POLİS ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri silahla ateş açan A.E.Ö.'yü gözaltına alarak polis merkezine götürdü.
66
Sağlık ekipleri ise yaralanan 5 kişiyi, yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
HUSUMETLİ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI
Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada olay yerinde A.E.Ö. isimli şüphelinin daha önceden husumetli olduğu F.Ü. ile karşılaştığı, yaşanan tartışmanın büyümesi ile A.E.Ö.’nün F.Ü.’ye ateş ettiği, F.Ü. ile birlikte o sırada olayla ilgisi olmayan çevredeki diğer kişilerin de yaralandığı tespit edildi.
Şüphelinin olay yerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalandığı bildirildi.
Kaynak:DHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.