Husumetlisini 15 yerinden bıçakladı

Düzce’de bir kişi, tartıştığı husumetlisini 15 yerinden bıçaklayıp rehin aldı. Bir anlık dalgınlıktan faydalanan yaralı kaçtı, şüpheli çevredekilerce etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılan yaralanın durumu ağır.

Husumetlisini 15 yerinden bıçakladı

Düzce Haber: Olay, Küçük Sanayi Sitesi yakınından geçen Melen Çayı kenarında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; husumetli olan Köksal K. ile Yakup Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Köksal K. yanındaki bıçakla Yakup Y.’yi 15 yerinden bıçakladı.

Köksal K., daha sonra Yakup Y.'yi rehin alıp yanına kimseyi yaklaştırmadı. Bir süre sonra Yakup Y., yaptığı hamleyle Köksal K.'nin elinden kurtuldu. Bu sırada çevredekiler Köksal K.'ye müdahale edip elindeki bıçağı aldı.

DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yakup Y., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yakup Y.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Arbede sırasında bıçakla elinden yaralanan Köksal K. de ambulansla polis gözetiminde Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık durumu iyi olan Köksal K., müdahalesinin ardından gözaltına alındı.

husumetlisini-15-yerinden-bicakladi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.