Husumetlisini vurup intihara kalkıştı, özel harekat operasyonuyla yakalandı

Kahramanmaraş’ta husumetlisini av tüfeğiyle vuran bir kişi, daha sonra tüfeği boğazına dayayıp intihara kalkıştı. Şüpheli, eve operasyon düzenleyen özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Husumetlisini vurup intihara kalkıştı, özel harekat operasyonuyla yakalandı

Olay, Serintepe Mahallesi'nde meydana geldi. 

İddiaya göre, Murat Y, daha önce aralarında husumet olan Ökkeş Enes K. ile karşılaştı. Çeşitli suçlardan kayıtları olan ikili arasında tartışma çıktı. Murat Y, tartışma sırasında Ökkeş Enes K’yi av tüfeği ile vurdu.  

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sırtından yaralanan Ökkeş Enes K, ambulansla hastaneye götürülürken, Murat Y. eve girdi ve teslim olmayacağını söyledi.

b82cbc1d14feee1905884a6b01c19ae9.jpg

Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Ekipler eve operasyon düzenleyeceği sırada Murat Y. balkona çıkıp tüfeği boğazına dayayarak, "Eve girmesinler. Ben devletime silah doğrultmam. Benim kaybedecek hiçbir şeyim yok" dedi. 

Polislerin ve mahalle muhtarı Ramazan Gürbak'ın 'Silahı bırak' çağrısına olumsuz yanıt veren Yardımcı daha sonra eve girdi.

fe1827ce7326653e2db552b6d87b6583.jpg

Bunun üzerine özel harekat polisleri eve operasyon düzenledi. Yine evde tüfeği boğazına dayayan Murat Y, özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

9d6f3e6ee40779be3eb01a1076cdf125.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.