İki kardeş, 20 gün önce baba olan adamı öldürdü

İzmir’de 20 gün önce baba olduğu öğrenilen Mahsun Aslan, tartıştığı iki kardeş tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis kaçan 2 zanlıyı arıyor.

İki kardeş, 20 gün önce baba olan adamı öldürdü

İzmir'in Buca ilçesi Çamlıkule Mahallesi 222/35 sokakta yaşanan olayda, iddiaya göre; evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Mahsun Aslan (30), henüz belirlenemeyen bir nedenle kardeş oldukları öğrenilen A.F. ve S.F. ile sokakta tartıştı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Gerginliğin artmasıyla tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Olayda, Aslan vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Aslan, yakınları tarafından Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Aslan'ın öldüğünü duyan yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi.  

Aslan'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

iki-kardes-20-gun-once-baba-olan-adami-oldurdu-001.jpg

20 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞ

Mahsun Aslan'ın 20 gün önce baba olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, olay sonrası bir otomobil ile olay yerinden kaçan A.F. ve S.F'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Ayrıca, öldürülen Mahsun Aslan ve A.F. ile S.F.'nin arkadaş olduğu öğrenildi.

iki-kardes-20-gun-once-baba-olan-adami-oldurdu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.