İnşaat işçisi kuzenlerin öldürülüp gömülmesi olayında yeni gelişme

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, inşaat işçisi iki kuzenin öldürülüp cesetlerinin ormanlık alana gizlenmesiyle ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Hala yakalanamayan 3 şüphelinin ev ve bahçelerinde yapılan aramada 1410 uyuşturucu hap, 40 gram metamfetamin ve olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ile tüfekler bulundu. Güvenlik güçleri şimdi her yerde firari 3 şüpheliyi arıyor.

İnşaat işçisi kuzenlerin öldürülüp gömülmesi olayında yeni gelişme

Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesi Yeşilyurt Mahallesi'ne bir hafta önce çalışmak için giden ve kendisinden haber alınamayan Soner Çatma’nın ailesinin savcılığa kayıp başvurusunda bulunmasının ardından ekipler, Çatma’nın, S.A'nın evinin inşaatında çalıştığını belirlemişti.

Bunun üzerine ekipler yaptıkları çalışmada şüpheli S.A, İ.A. ve M.G'nin ev ve eklentilerinde arama yapmış, yapılan incelemelerde evlerde cinayete ilişkin iz ve emarelere rastlayan ekiplerce, Soner Çatma ve kuzeni Salim Çatma'nn ateşli silahla öldürüldüğü ve cesetlerin traktörle ormanlık alana götürülerek gömüldüğü tespit edilmişti.

Cesetlerin gömüldüğü bölgede "iz takip ve kadavra" köpek unsurlarıyla yapılan aramada gömülü halde bulunan iki erkek cesedi, otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Olaya karıştığı tespit edilen 8 şüpheliden M.G, S.N.A, D.A, F.Ç. ve Y.E. gözaltına alınmış, S.A, İ.A. ve S.K'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. 

EV VE BAHÇELERDEN BUNLAR ÇIKTI

İnceleme sonucu firari şüpheliler S.A. ve İ.A'nın ev ve bahçelerinde arama yapan jandarma ekipleri, 1410 uyuşturucu hap, 40 gram metamfetamin, olayda kullanıldığı değerlendirilen tabancanın yanı sıra iki tüfek ve mermi ile fişekler ele geçirdi.

5 KİŞİ GÖZALTINDA, FİRARİ 3 KİŞİ ARANIYOR 

Olayla ilgili gözaltına alınan M.G, S.N.A, D.A, F.Ç. ve Y.E'nin jandarmadaki işlemleri devam ederken, firari şüpheliler S.A, İ.A. ve S.K'nin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.