Kapı açılmayınca çilingir yardımıyla eve giren ağabey, hayatının şokunu yaşadı

Adana’da bir kişi, yalnız yaşayan ve 4 gündür haber alamadığı kardeşinin evine, polis ile birlikte çilingir yardımıyla girdi. 54 yaşındaki Ertan Ürün, karnından bıçaklanmış, yüzü havluyla örtülü halde ölü bulundu.

Kapı açılmayınca çilingir yardımıyla eve giren ağabey, hayatının şokunu yaşadı

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’ndeki 3 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Komşuları, yalnız yaşayan ve 4 gündür haber alınamayan Ertan Ürün’ün (54) kapısını çaldı. Açan olmayınca komşulardan Mecit Koncuk, durumu Ürün’ün ağabeyi Ata Ürün’e bildirdi. Eve gelen ağabey Ürün de kapıyı çaldı ancak yine açılmadı.

KAPIYI ÇİLİNGİR AÇTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapıyı çilingire açtırarak, içeri giren polis ekipleri, Ertan Ürün’ü koridorda yüzü havluyla kapatılmış olarak hareketsiz yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Ürün’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin yaptığı incelemede, Ürün’ün karın bölgesinde 4 bıçak yarası olduğu saptandı.

kapi-acilmayinca-cilingir-yardimiyla-eve-giren-agabey-hayatinin-sokunu-yasadi-001.jpg

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin olay yeri çalışmasının ardından Ertan Ürün’ün cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ürün’ün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

kapi-acilmayinca-cilingir-yardimiyla-eve-giren-agabey-hayatinin-sokunu-yasadi.jpg

“AĞABEYLERİ ULAŞAMIYORMUŞ”

Aileye haber veren komşu Mecit Koncuk, “Ağabeyleri ulaşamıyormuş. Ben de kapısını çaldım, açmadı daha sonra ağabeyi geldi, yine kapıyı açmadı. Polise haber verdik.” diye konuştu.

kapi-acilmayinca-cilingir-yardimiyla-eve-giren-agabey-hayatinin-sokunu-yasadi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.