Kar maskeli 2 kişi, girdikleri evin sahibini öldürdü

İstanbul Büyükçekmece’de maskeli 2 kişi girdikleri evde bulunan ağabey ve kardeşe silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda yaralanan Uğur Doğan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri kar maskeli saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kar maskeli 2 kişi, girdikleri evin sahibini öldürdü

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi İmrahor Caddesi üzerinde meydana gelen olayda; 3 katlı binanın 2. katında yaşayan Uğur Doğan (30) ve ağabeyi Özgür Doğan evlerinde oldukları sırada kar maskeli iki kişi kapılarını çaldı.

Uğur Doğan kapıyı açtığında şüpheliler yanlarındaki silah ile ateş etmeye başladı.

Olay sonrası şüpheliler motosiklet ile olay yerinden kaçarken sesleri duyan abi Özgür Doğan dışarı çıkıp yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralı kardeşi ambulans ile hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Uğur Doğan hayatını kaybetti.

kar-maskeli-2-kisi-girdikleri-evin-sahibini-oldurdu.jpg

Sonrasında gelen olay yeri inceleme ekipleri daire içerisinde incelemelerde bulunurken polis ekipleri şüphelileri yakalama çalışması başlattı.

kar-maskeli-2-kisi-girdikleri-evin-sahibini-oldurdu-001.jpg

Olayla ilgili konuşan mahalle muhtarı Abdullah Gençdoğan, "Ben eve girdim, beni aradılar böyle bir olay oldu diye. Sevdiğimiz bir kardeşimiz burada. Maalesef vurmuşlar. Polisimiz araştırıyor ne olduğunu, inşallah çıkaracaklar meydana. Uğur aynı zamanda burada çay ocağını da işletiyor. Bizim çocuklarımızın da arkadaşıydı” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.