Karısıyla ilişki yaşadığı şüphesiyle babasını öldürdü

Tekirdağ’da 51 yaşındaki bir kişi, oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Annesiyle birlikte gözaltına alınan zanlının, babası ile eşi arasında bir ilişki olduğundan şüphelenip evine ses kayıt cihazı yerleştirdiği iddia ediliyor.

Karısıyla ilişki yaşadığı şüphesiyle babasını öldürdü

Ergene'nin Yeşiltepe Mahallesi Gurbet Caddesinde yaşanan olayda, iddiaya göre; ilçede poğaça dükkanı bulunan 2 çocuk babası Güven K. (31), eşinin kendisini aldattığından şüphelenince eve gizlice ses kayıt cihazı yerleştirdi. Kayıtları dinleyen Güven K, eşi ile babası Nazım K'nin (51) sık sık konuştuklarını belirledi. Eşi ile babasının arasında bir ilişki olduğundan şüphelenen Güven K, bu nedenle boşanma davası açmaya hazırlanırken, dün gece aynı apartmanda yaşayan fabrika işçileri anne ve babasının dairesine gitti.

DEHŞET ANLARI

Güven K. ile babası arasında ses kayıları nedeniyle tartışma çıktı. Anne Münevver K’nin (49) katılmasıyla kavgaya dönüşen olayda Güven K, eline geçirdiği bıçakla babasını yaraladı. Nazım K, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kaldı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nazım K'nn hayatını kaybettiği belirlendi. Nazım K'nin cansız bedeni Ergene Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ANNE VE OĞLU GÖZALTINDA

Polis, Güven K. ile annesi Münevver K'yi gözaltına alıp, emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından anne ve oğlu, Çorlu ilçesinde adliyeye sevk edildi.

karisiyla-iliski-yasadigi-suphesiyle-babasini-oldurdu.jpg

karisiyla-iliski-yasadigi-suphesiyle-babasini-oldurdu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum