Kayıp hamile kadın ve 2 çocuğu korkunç halde bulundu

Hatay’da ailesi tarafından 9 gün önce kayıp ihbarı yapılan 7 aylık hamile Selma Abacı ile çocukları Kerim (3) ve Azat’ın (2) su kanaletinde cesedi bulundu. Anne ve çocuklarının tüfekle vurulup, kanalete gizlendiği belirlendi.

Kayıp hamile kadın ve 2 çocuğu korkunç halde bulundu

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 9 gün önce bir anda ortadan kaybolan 7 aylık hamile Selma Abacı ile çocukları Kerim ve Azat’tan haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, ihbar üzerine harekete geçti. Jandarma ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında, İskenderun ilçesi Bekbele Bitişik Yaylası’nda, su kanaletine gizlenmiş halde anne ile 2 çocuğunun cansız bedeni bulundu.

kayip-hamile-kadin-ve-2-cocugu-korkunc-halde-bulundu.jpg

Anne ile çocuklarının cansız bedeni, savcılık ve ekiplerin incelemesinin ardından Antakya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

kayip-hamile-kadin-ve-2-cocugu-korkunc-halde-bulundu-001.jpg

ESKİ KÖY KORUCUSU GÖZALTINDA

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında; eski köy korucusu Turgay K., cinayet şüphelisi olarak jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Turgay K'nin 2 yıl önce görevden atıldığı öğrenildi.

kayip-hamile-kadin-ve-2-cocugu-korkunc-halde-bulundu-002.jpg

YASAK AŞK İDDİASI

İHA'da yer alan haberde; Turgay K'nin, Selma Abacı ile yasak ilişki yaşadığı ve öldürdüğü 2 çocuğun babası olduğu iddia edildi.

kayip-hamile-kadin-ve-2-cocugu-korkunc-halde-bulundu-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.