Kayıp hemşire cinayete kurban gitmiş! Sevgilisi tutuklandı

Aydın'da 4 gündür haber alınamayan emekli hemşirenin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cesedi, toprağa gömülü halde bulundu. Cinayeti itiraf eden ve adliyeye sevk edilen emekli bankacı sevgilisi, tutuklandı.

Kayıp hemşire cinayete kurban gitmiş! Sevgilisi tutuklandı

Kadın cinayeti haberi bu kez Aydın’dan geldi. 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu’nun (50) cansız bedeni bulundu.

kayip-hemsire-cinayete-kurban-gitmis-sevgilisi-gozaltinda.jpg

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

İddiaya göre; Didim’in Efeler Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu’yu arayan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı.

ŞÜPHELİ, EMEKLİ BANKACI OLAN SEVGİLİSİ ÇIKTI!

Tusu’yu tanıyanların da ifadesine başvuran Didim polisi, Tusu’nun son görüldüğü sevgilisi emekli bankacı olan Suat A'yı (58) Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada gözaltına aldı. Gözaltına alınan Suat A, sorgusunda cinayeti itiraf etti.

kayip-hemsire-cinayete-kurban-gitmis-sevgilisi-gozaltinda-001.jpg

AYRILMAK İSTEYİNCE TARTIŞMA ÇIKMIŞ

Cinayet zanlısı Suat A'nın Hatice Tusu ile 3 yıldır sevgili olduklarını ve geçen hafta Tusu’nun kendisine ayrılmak istediğini söylediğini, aralarında çıkan tartışma sonrasında Tusu’yu boğarak öldürdüğünü, cansız bedenini ise Hisar Mahallesi’ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda bulunan bataklığa gömdüğünü itiraf ettiği öne sürüldü.

kayip-hemsire-cinayete-kurban-gitmis-sevgilisi-gozaltinda-003.jpg

CESEDİN YERİNİ GÖSTERDİ

Şüphelinin itirafından yola çıkan polis ekipleri, emekli hemşirenin cansız bedenine ulaştı. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kadının cesedi itfaiye ekiplerince toprak altından çıkartıldı. Cenaze otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

kayip-hemsire-cinayete-kurban-gitmis-sevgilisi-gozaltinda-002.jpg

Suat A. ise emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesine sevk edildi. Şüpheli, gazetecilerin cinayete ilişkin sorularını cevapsız bıraktı. 

Suat A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

kayip-hemsire-cinayete-kurban-gitmis-sevgilisi-gozaltinda-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.