‘Kırmızı ayakkabılı katil’e Özel Harekatlı operasyon

Kayseri’de bir hafta önce boşandığı eşini öldüren zanlı, Emniyet Müdürlüğü'ne 200 metre mesafede saklandığı evde Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyonla yakalandı. Zanlı, kırmızı ayakkabısı nedeniyle 'kırmızı ayakkabılı katil' olarak anılıyordu.

‘Kırmızı ayakkabılı katil’e Özel Harekatlı operasyon

Olay, dün sabah Melikgazi ilçesi Kocatepe Mahallesi'ndeki Zafer Apartmanı'nda meydana gelmişti.

İddiaya göre, Şükrü E, bir hafta önce boşandığı Nuran Koçer'in yaşadığı eve gitti. Evde henüz bilinmeyen nedenle ikili arasında tartışma çıktı. 

3 ÇOCUĞUNUN ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Şükrü E, 3 çocuğunun annesi Nuran Koçer'i belinden çıkardığı tabancayla vurdu. Nuran Koçer yaralanırken, Şükrü E. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Koçer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

kirmizi-ayakkabili-katile-ozel-harekatli-operasyon.jpg

'KIRMIZI AYAKKABILI KATİL'

Firari cinayet şüphelisinin yakalanması için polis, çalışma başlattı. Kırmızı ayakkabısı nedeniyle  'kırmızı ayakkabılı katil' olarak anılan cinayet şüphelisinin, Emniyet binasında 200 metre uzaklıktaki bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine Özel Harekat polislerinin de katılımıyla akşam saatlerinde operasyon düzenlendi. Şükrü E, 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki eve kapısını koçbaşı ile kırarak giren ekipler tarafından yakalandı.

Evde yapılan aramada suç aleti tabanca da ele geçirildi. 

kirmizi-ayakkabili-katile-ozel-harekatli-operasyon-001.jpg

kirmizi-ayakkabili-katile-ozel-harekatli-operasyon-002.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.