Kız arkadaşıyla buluşmak için evden çıktı, yanmış cesedi bulundu
Bursa’da korkunç bir olay yaşandı. Mehmet Karabıyık (18), kız arkadaşıyla buluşmak için evden ayrıldı. Bir daha haber alınamayan gencin ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Genç ormanda bıçaklandıktan sonra yakılmış halde cesedi bulundu.

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı kırsal Tacir Mahallesi'nde oturan Mehmet Karabıyık, dün sabah saatlerinde yakınlarına “Boyalıca Mahallesi'nde kız arkadaşımın yanına gidiyorum” diyerek evinden ayrıldı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; akşam saatlerinde eve dönmeyen Karabıyık'a telefonla da ulaşamayan ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Ailenin kayıp başvurusunun ardından harekete geçen jandarma ekipleri, Mehmet Karabıyık'ın bulunması için çalışma başlattı.

Ekiplerin çalışması sonucu Mehmet Karabıyık'ın kırsal Aydınlar Mahallesi’nde ormanda kısmen yanmış halde cansız bedeni bulundu.

BIÇAKLANDIKTAN SONRA YAKILDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Yapılan incelemede, Karabıyık'ın önce bıçaklandığı, ardından yakılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri Ö.Ö.'yü (18) gözaltına aldı.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.