Kızını arayıp ‘cesetleri alın’ dedi, karısını öldürüp canına kıydı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 61 yaşındaki adam, 52 yaşındaki eşini vurduktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Kızını arayıp ‘cesetleri alın’ dedi, karısını öldürüp canına kıydı

Olay, Kızılcaoba Mahallesi Çakabey Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2. katında meydana geldi.

İddiaya göre, 2 yıl önce oğlunu iş kazasında kaybettikten sonra psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Cuma Söğütlü (61) ile eşi Nuran Söğütlü (52) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Çıkan tartışma sonucunda cinnet getiren Söğütlü, eşine tabanca ile bir el ateş etti. Söğütlü, aynı silahla yaşamına son verdi.

aw154175-01.jpg

KIZINI ARAYIP “CESETLERİ ALIN” DEMİŞ

Söğütlü’nün olaydan hemen önce telefonla görüştüğü kızına, cesetlerini almalarını söylediği belirtilirken; kızının ihbarı ile eve giden polis ekipleri, karı kocayı yerde hareketsiz bir şekilde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde karı kocanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cesetler, olay yerinde yapılan savcılık ve polis incelemesinin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderilmek üzere morga konuldu. Anne ve babasını kaybeden çocukları ise sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan kızlarının feryatları yürekleri dağladı.

aw154175-03.jpg

KISA SÜRE ÖNCE KANSERİ YENMİŞ

Olayda hayatını kaybeden Nuran Söğütlü’nün, kısa bir süre önce kanser hastalığını yendiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.