Komşuların bıçaklı kavgasında oğlu öldü, baba yaralandı

Malatya'da apartmanda komşular arasında çıkan kavgada Ersin Uçar tarafından bıçaklanan Baki Kaya öldü, babası yaralandı. Olaydan sonra kaçan şüpheli saklandığı bir apartmanda elinden yaralı olarak yakalandı.

Komşuların bıçaklı kavgasında oğlu öldü, baba yaralandı

Olay, İskender Mahallesi'nde yaşandı. Aynı apartmanda oturduğu belirtilen Ersin Uçar ile İsmail Kaya ve oğlu Baki Kaya arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada Ersin Uçar yanındaki bıçakla İsmail Kaya ve oğlu Baki Kaya'yı yaraladı.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı İsmail Kaya ve oğlu Baki Kaya'yı ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Baki Kaya, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, baba İsmail Kaya'nın tedavisine de devam ediliyor.

Olayın ardından kaçan şüpheli ise bölgeye yakın bir apartman içerisinde elinden yaralı halde yakalandı. Şüpheli ambulansta yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.