Konya Adliyesinde 4 polisi yaralamıştı! Hakkındaki karar açıklanınca çılgına döndü

Konya Adliyesinde görülen bir duruşma sonrası görevli polis memurlarına küfür edip, gözaltına alınmak istenirken 4 polisi yaraladığı gerekçesiyle yargılanan sanık 8 yıl hapse mahkum oldu. Kararı duyunca çılgına dönen sanık, bu kez heyete küfretti!

Konya Adliyesinde 4 polisi yaralamıştı! Hakkındaki karar açıklanınca çılgına döndü

2020 yılı Ekim ayında, Konya Adliye binasında yaşanan olayda, iddiaya göre; boşandığı eşi ile aralarında 'tehdit ve hakaret' davası bulunan Malik K, duruşma sonrası eski eşine ve kardeşine saldırmaya çalıştı. Bu sırada araya giren polis memurlarına küfür ve tehdit eden Malik K, polisler tarafından gözaltına alınmak istendi.

TEKME-TOKAT SALDIRDI

Adliye polis noktasına getirilen Malik K, burada da tehditlerini sürdürdü. Bacak bacak üstüne attığı için uyarılan sanık, buna sinirlenerek tekme ve tokatla polis memurlarına saldırdı. Saldırı sırasında vücutlarında kemik kırığı ve çatlaklar oluşan 4 polis memuru yaralandı. Malik K, hakkında 6 polis memuru şikayetçi oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Malik K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

konya-adliyesinde-4-polisi-yaralamisti-hakkindaki-karar-aciklaninca-cilgina-dondu.jpg

'KİME DENK GELDİYSE ONA VURDUM'

Malik K, savunmasında, bacak bacak üstüne attığı için kendisini uyaran komisere vurduğunu belirterek, “Olay günü eşimle mahkememiz vardı. Bunun için adliyeye gelmiştim. Ben onlardan uzak durdum. Daha sonra duruşmaya katıldım. Duruşma çıkışı iki tane polis koluma girdi. Ben de ‘Yakalamam yok neden koluma giriyorsunuz’ dedim. Beni itelediler. Daha sonra polis noktasına indirildim. Ben otururken ayak ayak üstüne attım. Komiser olan polislerden biri ayağımı indirmemi söyledi. Ben de küfür ettim. Beni uyaran komisere vurdum. Kime vurduğumu tam olarak bilmiyorum, kime denk geldiyse ona vurdum. Öncelikle beraatımı isterim” dedi.

8 YIL 1 AY 15 GÜN HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Son kez hakim karşısına çıkan Malik K, 'kasten yaralama ve hakaret' suçlarından 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk halinin devamına karar verildi. Bulunduğu cezaevinden SEGBİS ile bağlanan Kaya, kararı duyunca çılgına döndü. Mahkemenin verdiği kararı tanımadığını söyleyip, heyete küfür eden sanık hakkında tutanak tutulup, suç duyurusunda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum