Konya’da 14 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü an kamerada! Polis şüpheliyi arıyor

Konya’da dün, 14 yaşındaki Suriyeli bir çocuk, çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülmüştü. Polis, kimliğini belirlediği Suriye uyruklu şüpheliyi ararken, olaya dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Konya’da 14 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü an kamerada! Polis şüpheliyi arıyor

Olay, dün sabah saatlerinde, Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Kağızmanlı Sokak’ta meydana geldi.

Terzide çalışan Vail El Mansur (14), aynı bölgede çalışan ağabeyi Abdurrahim El Mansur (16) ile iş yerine gitmek için yola çıktı.

Kardeşler bindikleri tramvaydan indikleri sırada yaşadıkları Şükran Mahallesi'nde oturan grupla karşılaştı.

Vail El Mansur'un bir gün önce bilinmeyen nedenle tartıştığı grup, kardeşlere sözlü tacizde bulundu.

Tartışma kavgaya dönerken kardeşler, ara sokaklara girerek kaçmaya başladı. Ancak peşlerinden gelen saldırganlardan biri Vail El Mansur'u göğsünden bıçakladı. Kanlar içinde kalan El Mansur, ihbar üzerine gelen ambulansla kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

konya-cinayet-olay-yeri.jpg

Polis, saldırıdan yara almadan kurtulan Abdurrahim El Mansur'un verdiği bilgiler doğrultusunda kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

OLAY ANI KAMERADA

Şüphelilerin kimliğini belirlemeye çalışan polis, olaya dair güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Görüntülerde, bir kişinin koşarak geldikten sonra tekme atıp çocuğu düşürdüğü, yerde bıçakladığı, diğerlerinin de tekme tokat saldırdığı anların yer aldığı belirlendi.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Suriye uyruklu olduğu tespit edilen şüphelinin kimliği belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinin yanı sıra şehirlerarası kara yolları ve ilçelerde de kimliği tespit edilen zanlının yakalanması için çalışma yürütüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.