Konya’da bir genç, kaçarak evlendiği 4 aylık eşini boğazını kesip öldürdü

Konya’da inşaat işçisi 21 yaşındaki genç, 4 ay önce kaçarak evlendiği 18 yaşındaki karısının boğazını kesti. Genç kadın olay yerinde can verdi. Şüpheli ise polisi arayıp kendini ihbar etti.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, inşaat işçisi Sabri Ç. (21), kaçarak evlendikleri 4 aylık eşi Ece Ç’yi (18) boğazını kesip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Eşini öldürdükten sonra evin balkonuna çıkan ve polise arayıp 'Ben eşimi öldürdüm' diye ihbarda bulunan Sabri Çiçek, ifadesinde, ''Tartıştık. Cinnet geçirdim, öldürdüm'' dedi.

Olay, ilçeye bağlı Yeni Mahalle 40658 Sokak'ta meydana geldi. 

İddiaya göre; Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan ve 4 ay önce ailelerinden kaçıp Beyşehir'e gelen Sabri ve Ece Ç, burada nikahlandı. 

Çift, arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

konyada-bir-genc-kacarak-evlendigi-4-aylik-esini-bogazini-kesip-oldurdu-005.jpg

'BEN EŞİMİ ÖLDÜRDÜM' İHBARI YAPTI

Sabri Ç, tartışmanın büyümesi üzerine eşi Ece Ç’yi, boğazını kesip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Sabri Ç, olayın ardından balkona çıkıp polisi arayarak 'Ben eşimi öldürdüm' diye ihbarda bulundu. İhbar üzerine eve gelen polis, genç kadını kanlar içinde buldu.

konyada-bir-genc-kacarak-evlendigi-4-aylik-esini-bogazini-kesip-oldurdu-001.jpg

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ece Ç'in yaşamını yitirdiği belirlendi. 

konyada-bir-genc-kacarak-evlendigi-4-aylik-esini-bogazini-kesip-oldurdu.jpg

Genç kadının cansız bedeni otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

konyada-bir-genc-kacarak-evlendigi-4-aylik-esini-bogazini-kesip-oldurdu-003.jpg

Olayın ardından gözaltına alınan Sabri Ç, ilk ifadesinde, ''Tartıştık. Cinnet geçirdim. Öldürdüm'' dedi.

konyada-bir-genc-kacarak-evlendigi-4-aylik-esini-bogazini-kesip-oldurdu-006.jpg

'BENİ KURTARIN, BENİ KESECEK' DİYE BAĞIRMIŞ! 

Genç çiftin üst komşusu Aysel K, çift tartıştığı sırada Ece Ç’nin 'Beni kurtarın. Beni kesecek' diye bağırması üzerine evlerine gittiğini söyledi.

konyada-bir-genc-kacarak-evlendigi-4-aylik-esini-bogazini-kesip-oldurdu-002.jpg

Yaşananları anlatan Aysel K, ''Kadın, 'Beni kurtarın. Beni kesecek' diye bağırınca ben evlerine gittim. Kapıyı açtıklarında ikisi de sakinleşmişti. Genç ve yeni evli olduklarını birbirlerini anlayışla karşılaşıp, tartışmamaları konusunda telkinde bulundum. Sabri Ç. de sakin bir şekilde duruyordu. Sonra eve çıktım. Yaklaşık 15 dakika sonra evlerinde sessizlik hakim oldu. Bunun üzerine eşim, ışıklarının yanıp, yanmadığını kontrol etmek için balkona çıktığında Sabri Ç’nin telefonla konuştuğunu duymuş. Sanırım polisi aradı. Apartmana yeni taşınmışlardı. Ece beni birkaç kez çaya davet etmişti. Oturup sohbet etmiştim. Efendi güzel bir kızdı" dedi.

konyada-bir-genc-kacarak-evlendigi-4-aylik-esini-bogazini-kesip-oldurdu-004.jpg

Eşi Mehmet K. de, ''Aşağından çok gürültü geliyordu. Yüksek sesle tartışıyorlardı. Eşim, kadının çığlıkları duyunca evlerine gitti. Sonra geldi. Sakinleştiklerini söyledi. Evde sessizlik hakim olduğunu fark edince ben balkona çıkıp, alt kata baktım. Balkonda Sabri Ç. vardı. Sigara içiyor ve telefonla konuşuyordu. Sanırım polisi arıyordu. Sabri ve eşi, yeni taşınmıştı. Sabri efendi bir çocuğa benziyordu. Buraları bilmediği için birkaç kez kargo gibi işlerinde yardımcı olmuştum'' dedi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum