Konya’da iki grup arasında çıkan kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi’nde iki grup arasında çıkan kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olay yerinde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kaçan şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

Konya’da iki grup arasında çıkan kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Konya Haber: Olay, dün saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Şeker Mahallesi İbni Abidin Sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde arkadaşları ile yürüyen Mehmet K. (18) ve A.D.’ye (16) tanımadıkları kişiler tarafından bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradı. Henüz kimlikleri belirlenemeyen saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Mehmet K.’nin sırtından A.D.’nin ise bacağından yaralandığı belirlendi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan Mehmet K.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu.  Polisin kaçan şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

“2 TANE ARKADAŞIMIZI VURDULAR BURADA”

Olay anında yaralanan Mehmet K.,ve A.D.’nin arkadaşı Mehmet Efe, “Normal olarak geliyorduk, birkaç şahıs bize burada saldırdı. Aramızda hiçbir şey de olmadı. Gelirken bir anda arbede çıktı. Buralardan birkaç kişi koştu. Sonra bıçaklı yaralama oldu. İki tane arkadaşımızı vurdular burada. Bana da saldırdılar, ondan sonra da direk kaçtılar” dedi. 

“ÇOCUKLARA TEKRAR SALDIRIP, KAÇTILAR”

Kavga anında kavgayı ayırmaya çalışan Muhammed Sancar ise, “Birinin elinde sopa vardı, birinin elinde de bıçak vardı. Ne oldu falan derken direk çocuklardan birini yere yatırdılar. Biri çocuğu kovalarken, ben birini düşürdüm. Tekrar bıçağı eline aldı Çocuklara tekrar saldırıp kaçtılar” diye konuştu.

konyada-iki-grup-arasinda-cikan-kavgada-1i-agir-2-kisi-yaralandi.jpg

konyada-iki-grup-arasinda-cikan-kavgada-1i-agir-2-kisi-yaralandi-001.jpg

konyada-iki-grup-arasinda-cikan-kavgada-1i-agir-2-kisi-yaralandi-002.jpg


Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.