Konya’da kayıp Afgan işçi, öldürülüp kuyuya atılmış! Cinayetin nedeni dedikodu

Konya’da kayıp Afganistan uyruklu genç işçi, bıçakla öldürülüp su kuyusuna atılmış halde bulundu. Polisin gözaltına alındığı Afgan uyruklu iki şüpheliden biri tutuklandı. Zanlı ifadesinde, cinayeti dedikodu yüzünden işlediğini söyledi.

Konya’da kayıp Afgan işçi, öldürülüp kuyuya atılmış! Cinayetin nedeni dedikodu

Konya’da bir firmada tarla sulama işlerinde çalışan ve hakkında kayıp ihbarı yapılan Afganistan uyruklu Aziz Samadi'nin (23) cesedi, bıçaklanarak öldürülmüş halde su kuyusunda bulundu. Cinayeti gerçekleştirdiği öne sürülen aynı ülke vatandaşları İhsan N. (23) ve kardeşi Akif N. (19) polis tarafından yakalandı. Samadi'yi kendisi ile cinsel ilişkiye girdiği yönünde çevresine söylemlerde bulunduğu için öldürdüğünü ileri süren İhsan N. tutuklanırken, kardeşi Akif N. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ

Olay, Konya - Adana kara yolu üzerinde bulunan Karatay ilçesine bağlı Şatır Mahallesinde meydana geldi. 3 Eylül'de bölgede faaliyet gösteren bir şirkete ait tarla içerisindeki su kuyusunda, sulama işlerinde çalışan Afganistan uyruklu Aziz Samadi'nin bıçaklanarak öldürülmüş cesedi bulundu.

konyada-kayip-afgan-isci-oldurulup-kuyuya-atilmis-haber-dairesi.jpg

Bunun üzerine bölgeye giden Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen Samadi'nin uzun süredir şirkette sulama işlerinde çalıştığı, 31 Ağustos tarihinde gece saat 23.30 sıralarında tarlayı sulamak için kaldığı evden çıktığı ve bir daha geri dönmediğini, şirket yetkililerinin de Samadi hakkında kayıp ihbarında bulunduğunu tespit etti. Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi bulunan Samadi'nin cesedi itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak, morga kaldırıldı.

KARDEŞİYLE PLANLAMIŞ

Soruşturmayı yürüten ekipler, Samadi'nin daha önce aynı şirkette çalışan ancak daha sonra işten çıkartılan vatandaşı İhsan N. ile aralarında husumet bulunduğunu tespit etti. Şüphelinin aynı şirkette çalışmaya devam eden kardeşi Akif N. ile olayı planladığını belirleyen polis, Akif N'yi gözaltına aldı. İhsan N'nin Çumra ilçesinde bulunduğunu belirleyen polis, ilçeye gitti. Polisleri görünce kaçmaya başlayan şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı. İhsan N. yaşanan kovalamaca sonucu girdiği evinde yakalandı.

konyada-kayip-afgan-isci-oldurulup-kuyuya-atilmis-haber-dairesi-002.jpg

TARLADA PUSU KURMUŞ

İhsan N. ifadesinde, Aziz Samadi'nin çevresine kendisi ile cinsel ilişkiye girdiğini anlattığını ve bu nedenle aralarında husumet bulunduğunu belirterek şunları söyledi: " Aziz, çevresine benimle cinsel ilişkiye girdiğini anlatmış. Herkes dedikodumuzu yapıyordu. Bu nedenle aramızda husumet vardı. Olay günü şirkette çalışmaya devam eden kardeşimi arayarak Aziz Samadi'ni sulamaya hangi saatte gideceğini öğrendim. O saatte tarlada pusu kurdum. Motosikletle gelen Aziz Samadi'nin başına taşla vurup yere düşürdüm. Daha sonra defalarca bıçakladım. Cesedi kimse bulmasın diye toprak yol altındaki su kuyusuna attım. Kanlı toprağı da tarladan temizledim" dedi.

konyada-kayip-afgan-isci-oldurulup-kuyuya-atilmis-haber-dairesi-003.jpg

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kardeşlerden İhsan N. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, kardeşi Akif N. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

konyada-kayip-afgan-isci-oldurulup-kuyuya-atilmis-haber-dairesi-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.